martes, 22 de enero de 2008

Quina setmana...

Uf, aquesta setmana passada, entre Sant Antoni i Sant Sebastià, ha estat tremenda en quant a ballades... Crec que, entre ballades i classes, només ha hagut un dia en una setmana i mitja que no he anat a ballar.

Ja ni me'n record de totes a les que he anat, però record, per exemple, la de Sa Pobla de diumenge passat que va estar molt bé i, com no, la de Muro de dimecres, absolutament espectacular per una conjunció gairebé perfecta d'espai ample, bona música i bona parella. Això sí, haver d'anar a fer feina al dia següent després d'haver fet gairebé les 03:00h també és bastant dolorós...

Estic content perquè he après un munt de coses en bastants pocs dies. No només un parell de punts de jota nous (coses de ballar amb una parella que en sap molt més que tu i et fa dolenties :-) ), sinó que el fandango mallorquí ara em resulta bastant més fàcil. Encara em falta molt per aprendre però al menys, pel que fa al poc que sé, he passat de la fase d'estar pensant continuament on he de posar cada peu a, directament, ballar-lo amb una certa naturalitat.

Ara només esper no tenir seqüeles quan passin les festes i decaigui el número de ballades, que el cos s'acostuma a aquest ritme i no sé si deixar-ho de cop serà bo... :-)

No hay comentarios: